Introductie Handzz

In Nieuws by Handzz

Steeds meer bedrijven zijn omzet gedreven ingesteld. Maar ook is er sprake van marktverandering en flexibilisering in de bouw- en vastgoedbranche. Vele projecten worden tegelijkertijd aangenomen waar vervolgens onervaren en ondeskundige medewerkers op worden ingezet. Dit gaat veelal ten koste van de kwaliteit en het projectresultaat, hetgeen weer leidt tot ontevreden klanten. Wij dachten, dit kan en moet anders!

Met onze achtergrond, expertise en vooral persoonlijke en resultaatgerichte aanpak hebben wij onze krachten samengebundeld. Met trots presenteren wij u Handzz. – sterk in vastgoed support!

Wij zijn een betrouwbaar advies- & projectbureau en gespecialiseerd in o.a. bouwkundig- en installatietechnisch tekenwerk, tekeningenbeheer, integrale vastgoedinspecties en conditiemetingen, (duurzame) MJOP’s, het verbeteren van de energieprestaties van gebouwen tot het opzetten van gebouw informatiemodellen (BIM).

Onze professionals beschikken over een bewezen track-record, expertise van bouwkundige en installatietechnische disciplines en zijn in staat u in elke fase van het bouwproces te bedienen. Wij zijn flexibel en leveren een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Wij sturen continu naar een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers, waar wij aan diverse uitdagende en complexe projecten werken. Wij maken projecten tot een succes!

Voor ondersteuning bij uw projecten bent u bij ons in goede handen! Wij denken mee met onze opdrachtgevers en komen samen tot mooie oplossingen en projectresultaten.

Voor meer informatie neem contact op met: Delano Tjokrodikromo (directeur) 088 – 445 1600