Wij zijn handzz.

Handzz. is een advies- & project support bureau. Onze technische specialisten adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers bij het realiseren van uitdagende projecten binnen de vakgebieden bouw, vastgoed en architectuur.

Wij zijn gespecialiseerd in o.a. bouwkundig- en installatietechnisch tekenwerk, tekeningenbeheer, integrale vastgoedinspecties en conditiemetingen, (duurzame) MeerJarenOnderhoudsPlannen, het verbeteren van de energieprestaties van gebouwen tot het opzetten van gebouw informatiemodellen (BIM).

Wij staan voor een persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit.
Voor ondersteuning bij uw projecten bent u bij ons in goede handen!
Ga met ons de uitdaging aan.

Benieuwd naar onze vastgoed support mogelijkheden?

Handzz. opereert als full operational partner en is het verlengstuk van haar opdrachtgevers. Wij leveren niet alleen capaciteit en expertise, maar beschikken ook over de juiste tools. Wij voeren onze projecten geheel risicodragend uit op basis van een resultaatverplichting en binnen vooraf gestelde kaders. Handzz. heeft een stevige ambitie. Wij willen een groeiende groep aan opdrachtgevers ondersteunen met het leveren van hoogwaardige diensten binnen gestelde kaders om daarmee het rendement op projecten te verhogen.

Om dit te realiseren geloven wij sterk in de creatieve kracht van samenwerking, zowel binnen de eigen organisatie als met onze opdrachtgevers. Ook heeft Handzz. als visie om zoveel mogelijk de maatschappij (omgeving) te laten profiteren bij de uitvoering van projecten en zet mensen in die in een lastige positie op de arbeidsmarkt verkeren. Maar ook jonge talenten die gemotiveerd en ambitieus zijn, biedt Handzz. hen een kans en helpt hun verder te ontwikkelen in hun persoonlijke groei.

Onze aanpak

1 Iedere opdrachtgever heeft haar eigen specifieke wensen en behoefte. En iedere project is uniek! Voor elk project selecteert Handzz. de juiste specialisten en stelt een projectteam samen met een frisse kijk voor het vakkundig, resultaatgericht en effectief uitvoeren van haar projecten.


2 Voor iedere project gaat Handzz. een resultaatverplichting aan, waarbij vooraf de financiële en kwaliteitsafspraken met de opdrachtgever zijn vastgesteld. Op deze wijze heeft de opdrachtgever een betere grip op de financiële (project)resultaten, de kwaliteit en betrouwbaarheid van de te leveren diensten of eindproducten en worden risico’s tot een minimum beperkt.


3 Handzz. staat voor een persoonlijke aanpak, waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat onze specialisten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en regelgeving in de bouw- en vastgoed. Voor advies en ondersteuning bij uw projecten bent u bij ons in goede handen!

Ons team

Ons team bestaat uit een vaste kern van technische specialisten met jarenlange werkervaring, beschikken over voldoende expertise en hebben allen dezelfde mentaliteit en doorzettingsvermogen. Ieder vanuit zijn eigen kracht en specialisatie, waarmee wij onze opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen. Het is onze kracht om niet te denken vanuit beperkingen, maar in mogelijkheden en kansen!

Delano Tjokrodikromo

Directeur


Fred Ameling

Vastgoedinspecteur|Opzichter


Peter Peeters

Vastgoedinspecteur|EPA adviseur


George Abrahamzen

CAD Tekenaar


Karen Verheul

CAD Tekenaar


Sander Koper

CAD TekenaarWij zijn in staat om u in elke fase van het bouwproces te bedienen. Naast onze eigen specialisten in eigen dienst beschikken wij ook over een actief netwerk van zelfstandige professionals en partners die ons kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van onze projecten. Hierbij sturen wij continu naar een verdere groei van een duurzame samenwerking.

Werken bij handzz.

Ben jij zelfstandig, flexibel en beschik jij over een handzz-on mentaliteit? Wil jij verder ontwikkelen in jouw persoonlijke groei en werken binnen een team van enthousiaste, ondernemende en gemotiveerde collega’s? Kom dan ons team versterken!

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan de verdere groei van ons bedrijf. Bekijk welke functie het best bij past


Openstaande vacatures

Behoefte aan project ondersteuning?