Versterking van ons team

In Nieuws by Handzz

Medio april is Jeroen Le Grand (54 jaar) bij ons gestart als integraal vastgoedinspecteur/-adviseur (RgdBOEI & NEN2767) en EPA-adviseur. Jeroen heeft ruim 20 jaar ervaring in de bouw- en vastgoedbranche waar hij diverse functies heeft bekleed zoals projectcoördinator, onderhoudsinspecteur en technisch manager. De afgelopen jaren heeft hij als RGS Onderhoudsadviseur gefungeerd bij Schilderwerken Van der Velde. Hier was Jeroen verantwoordelijk voor o.a. het uitvoeren van onderhoudsinspecties, het opstellen van adviesrapporten en MJOP’s, het opstellen van scenario’s met het oog op resultaat gericht samenwerken en het coördineren van projecten.

Voor Handzz is Jeroen een ware aanvulling. Een ervaren en pragmatisch ingestelde bouwtechnicus met goede technisch inzicht en analytisch vermogen. Met zijn expertise zijn wij in staat onze opdrachtgevers beter te bedienen op het gebied van onderhoudsinspecties en- advisering en bij energie- en duurzaamheid vraagstukken. Daarnaast zal Jeroen een pro-actieve bijdrage leveren bij de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Voor meer informatie en/of een nadere kennismaking Jeroen neem contact op met: Delano Tjokrodikromo (directeur) 088 – 445 1600

Wegens uitbreiding van onze orderportefeuille zijn wij nog op zoek naar: